Våra projekt

Hofs Park Genomförda projekt

APP Properties

Om oss Kontakt Nyheter

APP Properties
Storgatan 82A
352 46 Växjö

Tel 0470-71 11 71

info@app-properties.se

Säljstart för Anteliigatan 7!

13 december, 2017

Mellan stad och natur uppförs det nya bostadskvarteret Anteliigatan 7. Med sitt strategiska läge i Växjö City blir Anteliigatan 7 en plats för den som gillar att vara där det händer – men som samtidigt värnar om det privata. Lägenheterna är noga utformade för att möta den moderna människans behov av såväl teknik och hållbarhet som funktion. 

Vår vision om ett modernt boende handlar inte enbart om arkitekturen, planlösningarna, materialen, hållbarhet och läget i sig. Vad som är minst lika viktigt är att huset och närområdet där man bor har de faciliteter som behövs för att förenkla vardagen. Det kommer även finnas en gemensam pool, boulebana och grillplats på innergården.

– Det här området har länge varit intressant att utveckla. Genom vårt projekt Anteliigatan 7 ges nu ännu mer liv och energi åt city, vilket ytterligare kommer att lyfta Växjö, säger APP Properties VD, Henrik Swahn.

Kvarteret rymmer totalt 54 toppmoderna lägenheter mellan 35-93 kvm. Bostäderna om 1-4 RoK är omsorgsfullt designade och genomtänkta med generösa balkonger och stora fönsterpartier som skapar ett genomgående ljusinsläpp.

– Anteliigatan 7 har ett fantastiskt läge. Att kunna bo nära stan men ändå ha naturen precis intill är en lyx för många. Lägenheterna som dessutom utrustas med stora balkonger där de största balkongerna ligger på 25 kvm bidrar till en urban oas mitt i stadslivet. Den härliga innergården med pool är extra kvalitéer som vi tror kommer att uppskattas av många, säger Peter Åkesson, ansvarig mäklare för Anteliigatan 7.

Försäljningen av bostäderna har just startat och beräknas vara klara för inflytt under hösten 2019.

Läs mer om projektet