Våra projekt

Hofs Park Genomförda projekt

APP Properties

Om oss Kontakt Nyheter

APP Properties
Storgatan 82A
352 46 Växjö

Tel 0470-71 11 71

info@app-properties.se

Vi utvecklar Växjö

Vi är ett lokalt fastighetsutvecklingsbolag med personal och ägare som bor i Växjöregionen. I vårt ägardirektiv har vi fastställt att APP aktivt ska arbeta för att utveckla Växjö till Sveriges ledande regionstad.

Växjös ledande stadsutvecklare

APP Properties är Växjös ledande stadsutvecklare. Vi har blivit det genom att utmana ”gamla sanningar” och ha fokus på att skapa kundvärde för människor som ska bo i våra bostadsprojekt eller som ska bedriva verksamhet i moderna lokaler. Samtliga fastighetsprojekt som APP utvecklar ska ha en god arkitektur, följa vårt hållbarhetsarbete och hålla hög byggnationskvalité. Vår målsättning är att detta ska skapa stolthet för de som bor och verkar i respektive fastighet.

Skapa stolhet för stadens invånare

Vårt första stadsutvecklingsprojekt var ICON Växjö. Med ICON genomförde vi den största privata investeringen i Växjös historia. Trots rådande marknadsläge och komplexiteten i projektet valde vi att gå vår egen väg och skapade ICON. Högt engagemang och fokus på kundvärde möjliggjorde att vi hyrde ut samtliga lokaler och alla att 280 lägenheter blev sålda.

Sveriges ledande regionstad

Förutom att skapa anpassade lokaler till etablerat näringsliv och samhällsverksamhet i Växjö bearbetar vi även aktivt verksamheter som vi anser borde vara etablerade i Växjö. Vår senaste nyetablering är Bauhaus, vilket är ett typexempel på hur vi tillsammans med näringslivet verkar för att utveckla Växjö.

APP Properties i siffror

+3

Mdkr

Investerat kapital i fastighetsprojekt i Växjö sedan 2014

+500

nya bostäder

+20

genomförda projekt

+100000m2

ny- och ombyggnation av kommersiella- och samhällslokaler

Om APP

Inom bostadssegmentet har vi utvecklat ett nischat koncept mot Sveriges seniorer där vi aktivt arbetar med social, miljömässig och ekonomisk hållbarhet. I vårt första Hofs Park projekt har vi skapat ett bostadsområde med generösa gemensamhetslokaler inklusive gym, inomhuspool, pensionärernas hus samt utekök, utegym och boulebanor mm.

Företagsfakta

  • Kreativt och ambitiöst team om 10 medarbetare med tydligt kundfokus
  • Teamets kompletterande specialistkompetenser skapar unika fastighetsprojekt med bestående värden
  • Sedan 2014 har APP investerar över 3 miljarder kronor i Växjö inom bostäder, verksamhetslokaler och samhällsfastigheter
  • Vi drivs av att vara med och etablera Växjö till Sveriges ledande regionstad
  • 2021 grundade vi Hofs Park AB, ett nischat fastighetsbolag mot Sveriges seniorer med huvudsakligen kooperativ hyresrätt som upplåtelseform

Frågor?

Välkommen att kontakta oss om du har några frågor!

Kontakta oss