Våra projekt

Hofs Park Genomförda projekt

APP Properties

Om oss Kontakt Nyheter

APP Properties
Storgatan 82A
352 46 Växjö

Tel 0470-71 11 71

info@app-properties.se

Anteliigatan 7

Bostadsrätter

Med citys puls på ena sidan och naturens lugn på den andra är det svårt att inte bli förälskad i Anteliigatan 7, med sitt enastående läge. Det finns dessutom inte många kvarter i Växjö där du kan börja dagen med ett morgondopp i soluppgången – och sedan avsluta den med ett svalkande bad under stjärnorna.

Ett nytt stadskvarter växer fram

Mellan stad och natur uppförde vi bostadskvarteret Anteliigatan 7. Med sitt strategiska läge i Växjö city – i gränslandet mellan Söder och Väster – är Anteliigatan 7 en plats för dig som gillar att vara där det händer – men som samtidigt värnar om det privata.

1

Planering

2

Säljstart

3

Inredningsval

4

Byggstart

5

Inflyttning

Anteliigatan 7

Typ

Bostadsrätter

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Antal

54 st

Storlekar

35-93 kvm

Arkitekt

LBE Arkitekt

Inflyttning

2020

Planlösningar

Plan 1

Plan 2

Plan 3

Toppmodernt stadskvarter mitt i Växjö city

Kvarteret rymmer totalt 54 toppmoderna lägenheter mellan 35–93 kvm. Bostäderna på 1–4 RoK är omsorgsfullt designade och genomtänkta med generösa, härliga balkonger och stora fönsterpartier som skapar ett genomgående ljusinsläpp. Stora balkonger och en härlig innergård med pool gör detta bostadskvarter unikt i Växjö City.

Alla lägenheter har tillgång till balkong. Förutom fyra gemensamma balkonger, har de större lägenheterna egna rymliga balkonger eller uteplatser. De största balkongerna har en yta på 25 kvadratmeter. Njut av att bo i Växjös mysigaste kvarter och koppla bort alla måsten en stund. Den klarblå poolen är bara en av fördelarna för de boende på Anteliigatan 7.

På Anteliigatan 7 bor du bekvämt och modernt i ljusa lägenheter med det senaste inom teknik, inredning och material. I flera av våra treor och fyror fanns möjlighet att välja bort väggar för att ytterligare öppna upp och skapa rymd. Man kunde till exempel välja bort väggen mellan köket och vardagsrummet om man föredrog en öppen barlösning. Allt för att du skulle kunna välja den bostad som passade dig bäst.