Våra projekt

Hofs Park Genomförda projekt

APP Properties

Om oss Kontakt Nyheter

APP Properties
Storgatan 82A
352 46 Växjö

Tel 0470-71 11 71

info@app-properties.se

Nu påbörjar vi byggnation av vårt andra projekt i Växjö!

15 maj, 2018

Sedan Anteliigatan 7 på väster i Växjö lanserades har det arbetats hårt för att nå byggstart. Nu står det klart att byggnationen  av projektet närmar sig och efter sommaren sätts spaden i jorden.

– Anteliigatan 7 blir det andra projektet som vi byggstartar på hemmaplan efter ICON. Det känns fantastiskt att vi snart kan sätta spaden i marken och påbörja förvandlingen av området, säger Gabriel Eriksson, marknadschef på APP Properties.

Första delen av projektet inleds redan inom ett par veckor då rivning av befintliga byggnader på området startar. Efter semestern påbörjas sedan förberedelserna för nyproduktionen vilken beräknas komma igång till hösten. 

– Marknaden har vaknat till i maj och det är de gamla stadsdelarna som går bäst. Anteliigatan 7 ligger inbäddat i mysiga villakvarter på populär väster och kommer glädjande nu till byggstart, säger Peter Åkesson på Åkesson Mäklarbyrå som är ansvarig mäklare för projektet. 

Anteliigatan 7 rymmer totalt 54 toppmoderna lägenheter mellan 35–93 kvm. Bostäderna på 1–4 RoK är omsorgsfullt designade och genomtänkta med generösa, härliga balkonger och stora fönsterpartier som skapar ett genomgående ljusinsläpp. Stora balkonger och en härlig innergård med pool gör Anteliigatan 7 till Växjös skönaste citykvarter.

Läs mer om projektet genom att klicka här