Våra projekt

Hofs Park Genomförda projekt

APP Properties

Om oss Kontakt Nyheter

APP Properties
Storgatan 82A
352 46 Växjö

Tel 0470-71 11 71

info@app-properties.se

Bredviks By

Bostadsrätter

Bredviks By är vårt projekt i Växjös växande stadsdel, Bredvik. Närheten till naturen ger ett harmoniskt lugn och gott om plats för livet. I välplanerade bostäder med mervärden som egen parkering vid huset och en rymlig trädgård flyter vardagslivet på lätt.

HÅLLBART KVARTER FÖR FRAMTIDEN

Bredviks by är en plats för gemenskap. En plats där olika liv korsas och utvecklas. I området finns flera naturliga mötesplatser och mitt i kvarteret anläggs en mysig pergola. Hållbarhet är i fokus och i kvarteret finns en redskapsbod tillgänglig för alla. Andra hållbara och smarta lösningar är bland annat energiklassade vitvaror och härligt grönskande äppelträd på tomten.

1

Planering

2

Säljstart

3

Inredningsval

4

Byggstart

5

Inflyttning

Bredviks By

Typ

Fristående enplanshus och tvåplanshus

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Arkitekt

LBE Arkitekter

Inflyttning

Januari 2021

Kvarteret

MODERN STADSDEL NÄRA NATUREN

I Växjös nya stadsdel finns allt som behövs för att få vardagen att rulla på. Nybyggda Pär Lagerkvistskolan ligger bara några hundra meter bort och du tar dig snabbt med både bil, buss och cykel till Växjö centrum och de stora handelsområdena. Naturen omger hela området och ett stenkast bort ligger härliga Norra Bergundasjön som just nu får sig en rejäl ansiktslyftning med ny gångstig, brygga och strand.

Tvåplanshus, 108 kvm. Moderna hus i två plan med mycket plats. Bostaden är välplanerad och på övervåningen kan du själv bestämma utformningen. Välj om du vill ha fyra sovrum eller tre sovrum och ett gemensamt allrum. Huset omges av en grön trädgård och på både bak- och framsida finns uteplatser. Intill huset finns även en egen parkeringsplats som gör vardagsärendena enklare.

Enplanshus 93 kvm. Mysigt och lättskött hus i ett plan. Huset har en egen parkeringsplats och på baksidan breder ett härligt trädäck ut sig. Insidan är smart planerad och här finns plats för två stycken sovrum, med gott om förvaring och eget badrum. I huset finns också en separat tvättstuga med både tvättmaskin och torktumlare.