Våra projekt

Hofs Park Genomförda projekt

APP Properties

Om oss Kontakt Nyheter

APP Properties
Storgatan 82A
352 46 Växjö

Tel 0470-71 11 71

info@app-properties.se

Slutsålt i Bredviks by

10 oktober, 2019

Bredviks by, som är namnet på APP Properties projekt i den växande och populära stadsdelen Bredvik, bjuder på ett boende i en idyllisk miljö – precis vid vattnet, nära skola och handel. Sedan projektet lanserades i slutet av maj har det varit ett stort intresse och den sista bostaden är nu såld.

– Det känns fantastiskt kul att Bredviks by redan är slutsålt. Vi har sedan start upplevt ett stort intresse för området och vårt projekt, säger Amanda Öman, marknadskoordinator på APP Properties, som har ansvarat för försäljningen.

Det händer just nu mycket i Bredvik. Ett par bostadsprojekt är redan färdigställda och flera nya projekt ligger i startgroparna. Bland annat Bredviks by som kommer att bestå av 14 bostadsrätter uppförda som fristående hus i ett plan om 93kvm och två plan om 108kvm. Samtliga hus har en egen trädgård som vätter mot en gemensam gårdsgata. 

– Tanken att Växjö kommun ska påbörja byggnationen av den nya gång- och cykelbron som kommer att förenkla och förkorta transporten in mot city och våra handelsområden, det blir verkligen ett lyft. I Bredviks by arbetar vi just nu med upphandlingen av byggentreprenaden vilken beräknas bli färdig inom kort. Därefter följer detaljprojektering och byggstart. Preliminär inflyttning kommer bli hösten/vintern 2020, avslutar Amanda Öman.