Våra projekt

Hofs Park Genomförda projekt

APP Properties

Om oss Kontakt Nyheter

APP Properties
Storgatan 82A
352 46 Växjö

Tel 0470-71 11 71

info@app-properties.se

EY flyttar till ICON Växjö

13 december, 2017

Sedan tidigare står det klart att Nordea, Växjö Fria Gymnasium, Play’n GO och Sigma Technology Solutions blir hyresgäster i ICON Växjö. Nu kommer även ett av de världsledande företagen inom revision & rådgivning att flytta in i byggnaden.

– Vi är mycket glada över att flytta in i ICON Växjö, ett modernt hus med många möjligheter och härlig utsikt där vi får förmånen att utforma lokalerna helt efter våra behov, säger Marika, på EY. Vi kommer att arbeta i en öppnare planlösning där lokalen stödjer verksamhetens behov av digitalisering och flexibilitet på ett bättre sätt än tidigare.

– Det är glädjande att intresset för kontorslokaler i ICON är stort och vi vill passa på att välkomna våra kontrakterade hyresgäster och lyckönska dem till valet av plats för sin kontorsetablering. ICON Växjö blir ett toppmodernt, miljösmart och inspirerande kontor med Växjös vackraste utsikt. Det är med varm hand som vi hälsar dem välkomna att flytta in under hösten 2018, säger Henrik Swahn, VD på APP Properties.

Sedan januari 2016 har byggnationen av ICON Växjö pågått aktivt. I början av maj 2017 kom den nittonde och sista våningen på plats vilket innebär att ICON Växjö nu har nått sin fulla höjd på 67 meter. ICON Växjö är en hållbar byggnad i tiden med en stor mängd solceller på taket samt laddstolpar i garaget. Fastigheten fyller även en stor social hållbarhet genom att flera olika funktioner möts och träffas i byggnaden varje dag.

Vår förhoppning är att byggnaden skall överträffa den vision som vi hela tiden har strävat efter, att bli en signaturbyggnad i Växjö stad, en riktig ICON.

Kontaktperson APP

Henrik Swahn
0723-20 89 02
henrik.swahn@app-properties.se

Kontaktperson EY

Marika Sengoltz
0705-30 58 07
marika.sengoltz@se.ey.com