Våra projekt

Hofs Park Genomförda projekt

APP Properties

Om oss Kontakt Nyheter

APP Properties
Storgatan 82A
352 46 Växjö

Tel 0470-71 11 71

info@app-properties.se

De hittade drömlägenheten på Anteliigatan

21 oktober, 2019

En fyrarumslägenhet på ett plan. Två altaner som ger både morgon- och eftermiddagssol. Dessutom en gemensam pool på innergården. Ingegerd Lindén och Torbjörn Löfgren hittade sitt nya drömboende på Anteliigatan 7 i Växjö.

Som många andra par började Ingegerd och Torbjörn titta efter ett nytt boende när barnen flyttat ut från huset. De visste att de helst ville bo på ett plan. Dessutom ville de gärna ha gångavstånd till stan. När möjligheten till en lägenhet på Anteliigatan 7 i Växjö dök upp var valet lätt.

– Nu bara längtar vi efter att få flytta in. Varje gång vi åker förbi tittar vi på hur det tar form, berättar Ingegerd.

Lägenheten som paret köpt är en av 54 toppmoderna bostadsrätter som APP bygger på Anteliigatan 7. Lägenheterna har mellan ett till fyra rum och kök och är 35 till 95 kvadratmeter stora. Alla bostäder är omsorgsfullt designade och genomtänkta med generösa balkonger och stora fönsterpartier som skapar ett genomgående ljusinsläpp.

Gemensam pool på innergården

Ingegerd och Torbjörn har köpt en av fyrorna på 95 kvadrat. Lägenheten har två stora altaner som gör att de både får morgon- och eftermiddagssol.

– Vi ville ha en större lägenhet med uteplats. Man får möjlighet att själv bestämma planlösningen och vi valde att göra vår fyra till en stor trea. På så vis får vi ändå två sovrum då våra barnbarn ofta hälsar på, förklarar Ingegerd.

Den gemensamma pool som finns på innergården till Anteliigatan tror Ingegerd kommer att användas flitigt.

– Den kommer vi att använda. Jag älskar att bada, likaså mina barnbarn. Det är en av de stora fördelarna med vår nya lägenhet.

“Perfekt läge nära stan och grönområden”

Anteliigatan 7 är ett nytt kvarter som växer fram i ett lugnt område mellan centrum, shoppingcentret Samarkand och grönområdet Bokhultet i Växjö. Att det var gångavstånd in till stan var en stor anledning till att Ingegerd och Torbjörn köpte sitt nya boende.

– Vi tycker att området är väldigt bra. Det är skönt och enkelt att slippa ta bilen. Nu kommer vi att ha gångavstånd till både stan och grönområde.

Inflyttningen på Anteliigatan sker i juni 2020. Att Ingegerds och Torbjörns nya boende blev en nybyggd bostadsrätt ser de bara som en fördel, även om det inte var ett krav när de började leta.

– Det känns perfekt för vi kan välja de tillval som passar oss. Jag längtar till vi får flytta dit nu.