Våra projekt

Hofs Park Genomförda projekt

APP Properties

Om oss Kontakt Nyheter

APP Properties
Storgatan 82A
352 46 Växjö

Tel 0470-71 11 71

info@app-properties.se

Byggstart för Bredviks By

12 september, 2019

I Växjös växande stadsdel, Bredvik, planerar vi på APP Properties för 14 bostadsrätter i enplan 93 kvm och två plan 108 kvm. Nu har beslut tagits om att byggstart av projektet kommer att ske till hösten.

Sedan säljstarten i maj har intresset för APP Properties projekt i Bredvik varit stort. Av de 14 bostadsrätterna i Bredviks By finns nu bara 2 stycken tvåplanshus kvar till försäljning.

– Vi lanserade under försommaren 2019 och eftersom vi redan har sålt en så stor andel av bostäderna kommer vi nu påbörja byggnationen. Vi räknar med en byggtid på ca 9-12 månader och inflyttning till hösten 2020, berättar Amanda Öman, marknadskoordinator på APP Properties.

Bredviks By bjuder på ett boende i en idyllisk miljö – precis vid vattnet, nära skola och handel. Bara fem minuter bort ligger Grand Samarkand och Arenastaden. Nyligen invigdes även den nya busslinjen som går mellan Stortorget och Bredvik. Till hösten påbörjar Växjö Kommun arbetet med den nya cykel- och gångbron över Norra Bergundasjön. Bron kommer göra det enklare att ta sig till Grand Samarkand och city med gång eller cykel. I samband med detta planerar man även att anlägga en sandstrand med tillhörande bryggor och grillplatser vid Norra Bergundasjön.

– Fantastiskt roligt att se att se intresset för Bredvik, det växer efterhand som området expanderar. Det kommer bli en av Växjös populäraste stadsdelar och jag kan absolut förstå varför. Det känns som det perfekta valet för alla barnfamiljer, avslutar Amanda Öman, marknadskoordinator på APP Properties.

Ett officiellt första spadtag för APP Properties Bredviks By kommer att tas inom kort.