Våra projekt

Hofs Park Genomförda projekt

APP Properties

Om oss Kontakt Nyheter

APP Properties
Storgatan 82A
352 46 Växjö

Tel 0470-71 11 71

info@app-properties.se

APP Properties vinner markanvisningstävling i Nyköping

16 december, 2019

APP Properties vinner en markanvisningstävling i området Fågelbo i Nyköping. Markanvisningen omfattar byggnation av drygt 40 seniorbostäder i östra delarna av Nyköping.

”Förslaget erbjuder målgruppsanpassade, yteffektiva och prisvärda boenden som genomsyras av hållbarhetstänk. Utformningen av gårdsmiljöerna erbjuder också goda förutsättningar till social sammanhållning och samvaro vilket bidrar till en ökad trygghet i hela området.” skriver Nyköpings kommun i sitt tilldelningsbeslut.

Tävlingsförslaget riktar sig till seniorer i åldrar från 55 år och uppåt. Lägenheterna om 2-4 rok är utformade för att skapa trivsel, tillgänglighet och trygghet. APP har i denna tävling samarbetat med Stockholmsbaserade Winroth Arkitekter.

”Vi är stolta över att Nyköpings kommun valt vårt förslag bland många andra. APP fortsätter med denna markanvisning sin satsning på bostäder med många mervärden för den äldre delen av befolkningen runt om i Sverige. Vi ser fram emot att förverkliga det här projektet.” säger Anders Svensson, VD på APP Properties.