Våra projekt

Hofs Park Genomförda projekt

APP Properties

Om oss Kontakt Nyheter

APP Properties
Storgatan 82A
352 46 Växjö

Tel 0470-71 11 71

info@app-properties.se

APP Properties lanserar nytt projekt på Karlssons äng i Kalmar!

30 april, 2019

Karlssons äng är ett stadsnära bostads- och naturområde cirka fyra kilometer norr om Kalmar city. Det nya området växer fram intill Norra vägen och färdigutvecklat beräknas cirka 400 nya bostäder i blandad bebyggelse att uppföras. Kalmar kommun planerar även för en ny förskola på området.

APP Properties är en av aktörerna som kommer uppföra bostäder på Karlssons äng. Kvarteret Kaptenen består av 31 bostadsrätter mellan ett till fyra rum och kök. Projektet blir bolagets första i Kalmar och för att hantera försäljningen har ett samarbete med Svensk Fastighetsförmedling inletts.

– Vi ser väldigt mycket fram emot att lansera vårt nya bostadsprojekt på Karlssons äng i Kalmar. Området har ett strategiskt läge med närhet till havet, Hansa City och naturområden precis runt knuten. Tillsammans med vår partner Svensk Fastighetsförmedling är vi förväntansfulla att lansera kvarteret Kaptenen, säger Gabriel Schön, marknadschef på APP Properties.

Kvarteren som idag omger Karlssons äng består till stor del av villabebyggelse. Med det nya området som byggs skapas ett trivsamt område med varierande bostadstyper. Bostäderna i kvarteret Kaptenen uppförs om två till fyra våningar och smälter väl in i området. Kaptenen erbjuder stora grönytor med både grill- och odlingsmöjligheter varpå naturliga mötesplatser skapas.

– Under våren kommer jag tillsammans med min kollega Katrin Franander på Svensk Fastighetsförmedling få arbeta med APP Properties och projektet Kaptenen. Då vi nyligen avslutat två lyckade nyproduktionsprojekt i norra Kalmar ser vi att efterfrågan på välplanerade och prisvärda bostäder finns och är stor. Det ska bli kul att komma igång med det här projektet där det verkligen finns något för alla, säger Alexander Midjich, mäklare på Svensk Fastighetsförmedling i Kalmar.

Den 14 maj anordnas en kundkväll hos Svensk Fastighetsförmedling i Kalmar där intressenter har möjlighet att få mer information om projektet.