Våra projekt

Hofs Park Genomförda projekt

APP Properties

Om oss Kontakt Nyheter

APP Properties
Storgatan 82A
352 46 Växjö

Tel 0470-71 11 71

info@app-properties.se

APP flyttar till ICON Växjö

14 mars, 2018

Sedan starten har APP-koncernen haft en stor tillväxt och för att tillgodose behovet av moderna och flexibla arbetsplatser flyttar nu APP Properties och dess koncernmoder, APP Equity, in i nya lokaler i ICON Växjö. Bolagen kommer att husera på våning 5 respektive våning 16.

– Det känns fantastiskt kul att äntligen få gå ut med detta. För oss har fokus legat på att i förstahand finna de bästa lösningarna för våra externa hyresgäster, vi har därför placerat oss själva i andra hand. Nu har vi dock expanderat så pass mycket att vi vuxit ur våra befintliga kontor och är därför i behov av större lokaler. Vi ser fram emot ett nytt sätt att arbeta, med mer öppna arbetslandskap och effektiva ytor. Det senaste blir framförallt möjligt då vi har möjlighet att samutnyttja konferensrummen på plan 1, säger Henrik Swahn, VD på APP Properties.

Idén till ICON startade som en vision av Anders Öman och efter många års arbete växer nu byggnaden fram på Arenastaden i Växjö. ICON Växjö är APP Properties första nyproduktionsprojekt och byggnaden blev även startskottet för det som idag är APP-koncernen. 

– För oss känns det självklart att sitta i Växjös nya ikonbyggnad. Vi känner en oerhörd stolthet i hela koncernen. Det kommer att bli extra roligt att bjuda in partners och kunder till våra nya lokaler, avslutar Anders Svensson, koncern VD på APP.

De båda APP-bolagen beräknar att flytta in i sina nya lokaler i mars/april 2019.