Våra projekt

Hofs Park Genomförda projekt

APP Properties

Om oss Kontakt Nyheter

APP Properties
Storgatan 82A
352 46 Växjö

Tel 0470-71 11 71

info@app-properties.se

APP flyttar sitt huvudkontor till ICON Växjö

7 januari, 2019

APP har sedan starten haft en stark tillväxt och i takt med att koncernen har växt har huvudkontoret på Storgatan 18 blivit för trångt. Sedan årsskiftet har samtliga APP-bolag flyttat till nya lokaler i Växjös nya signaturbyggnad ICON Växjö. APP är stolta initiativtagare till ICON Växjö och har sedan 2014 arbetat med utvecklingen och uppförandet av byggnaden dit huvudkontoret nu flyttar. 

–       Vi har expanderat så pass mycket att vi vuxit ur våra befintliga kontor och är därför i behov av större lokaler. I ICON Växjö skapas möjligheterna för vår fortsatta expansion samtidigt som vi får en arbetsmiljö i toppklass. Vi kommer också kunna samnyttja konferensrummen på plan ett vilket genererar en större flexibilitet i våra egna lokaler. Självklart känner vi också en oerhörd stolthet i hela koncernen över att sitta i Växjös nya signaturbyggnad, säger Henrik Swahn, VD på APP Properties.

Flytten innebär att samtliga APP-bolag med tidigare placering på Storgatan 18 nu flyttar till ICON Växjö. APP Properties flyttar in på plan fem, APP Fastigheter och koncernmodern APP Rockstar Equity flyttar in på plan 16.

Ny besöksadress är Storgatan 82A, 352 46 Växjö.