Våra projekt

Hofs Park Genomförda projekt

APP Properties

Om oss Kontakt Nyheter

APP Properties
Storgatan 82A
352 46 Växjö

Tel 0470-71 11 71

info@app-properties.se

Anteliigatan 7 – intervju med Emelie Svensson, mäklare

14 mars, 2018

Nära både stad och natur uppförs Anteliigatan 7. Ett modernt och bekvämt boende som har det lilla extra. Perfekt för den som söker en lugn oas mitt i Växjös livliga centrum.

Anteliigatan 7 släpptes till försäljning under senhösten och snabbt såldes flera lägenheter i Växjös nya stadskvarter. Emelie Svensson från Åkesson Mäklarbyrå är väl insatt i projektet och hon tror att det främst är det centrala läget som lockar köpare.

– Det är verkligen ett bra läge med närhet till både city, företagsstaden I11 och Arenastaden, men också till naturreservatet Bokhultet. Det är få bostadsrätter i centrala Växjö som har en sådan närhet till naturen, säger Emelie Svensson.

Tryggt område

Växjös västra stadsdel är känd för sina fina sekelskiftesvillor och många har sökt tryggheten i det lugna området. På Anteliigatan 7 bibehålls den gemytliga stämningen tack vare de låga husen och den trivsamma innergården som bland annat innehåller en pool.

– Jag tror att många som tidigare bott i villa blir lockade av kvarterets ombonade innergård och de småskaliga trevåningshusen. Det blir en familjär karaktär där det är lätt att känna sig hemma, säger Emelie.

Som boende på Anteliigatan 7 är det enkelt att vara spontan och njuta av stadens utbud, samtidigt som man enkelt kan slappna av när man kommer hem. Citylivet utanför skärmas smakfullt av med hjälp av komplementbyggnader och ett snyggt plank bestående av trä, glas och gröna växter. 

– Tack vare kvarterets utformning kommer man att bo lugnt och bekvämt, säger Emelie.

Hög standard

Lägenheterna håller en hög standard med det senaste inom teknik, material och inredning. Bostäderna har öppna planlösningar med mycket ljusinsläpp från flera håll. De större lägenheterna har dessutom egna rymliga balkonger med plats för både sittgrupper och härliga växter.

– Treorna och fyrorna har ovanligt stora balkonger som verkligen bjuder in till gemenskap och umgänge. Lägg där till att inglasning erbjuds som ett tillval från start vilket gör att du kan nyttja balkongerna större del av året. Jag tror det kommer bli väldigt lätt att trivas i detta kvarter, avslutar Emelie.

Läs mer om Anteliigatan 7 genom att klicka här