Bo bekvämt i bredviks by


Nu bygger vi ett nytt kvarter i Växjös växande stadsdel, Bredvik. Närheten till naturen ger ett harmoniskt lugn och gott om plats för livet. I rymliga bostäder med mervärden som dubbla uteplatser, egen parkering vid huset och separat tvättstuga flyter vardagslivet på lätt.

Just nu erbjuder vi 6 månader avgiftsfritt på de första 7 bostäderna som bokas!

Kontakta oss

Bostäder med plats för livet


Bostäderna är rymliga och ger rejält med plats för livet. Här finns både parhus i ett plan på 92 kvadratmeter samt radhus i två plan på 128 kvadratmeter. Båda husen är rymliga med smart planlösning och i varje bostad finns separat tvättstuga. På baksidan finns en grön trädgård med ett härligt träddäck, optimalt för sommarens grillfester. På framsidan av varje hus finns en parkeringsplats och även mindre uteplats.

Hållbart kvarter för framtiden


Bredviks by är en plats för gemenskap. En plats där olika liv korsas och utvecklas. I området finns flera naturliga mötesplatser och mitt i kvarteret anläggs en mysig pergola med flera sittplatser. Hållbarhet är i fokus och i kvarteret finns en redskapsbod tillgänglig för alla. Andra hållbara och smarta lösningar är bland annat energiklassade vitvaror och härligt grönskande äppelträd på varje tomt.

"Det blir spännande att flytta in i ett kvarter med unika bostäder!"

Bekvämt vardagsliv väntar


Upplev natursköna Bredvik ett stenkast från Norra Bergundasjön. En kort promenad från vårt kvarter ligger nybyggda Pär Lagerkvistskolan, där barnen går ända från förskolan till högstadiet. Här lever du ett bekvämt och avslappnat vardagsliv med hållbarhet i fokus. Välkommen hem till Bredviks by!

Modern stadsdel nära naturen


I Växjös nya stadsdel finns allt som behövs för att få vardagen att rulla på. Nybyggda Pär Lagerkvistskolan ligger bara några hundra meter bort och du tar dig snabbt med både bil, buss och cykel till Växjö centrum och de stora handelsområdena. Naturen omger hela området och ett stenkast bort ligger härliga Norra Bergundasjön som just nu får sig en rejäl ansiktslyftning med ny gångstig, brygga och strand.

Fakta


Arkitekt LBE Arkitekter
Bostäder 10 st radhus och 4 st parhus
Upplåtelseform Bostadsrätt
Planerad byggstart Kvartal 1 2019

Bredviks by

Kontakta oss!


Vill du veta mer om Bredviks by? Kontakta oss redan idag.

Vill du veta mer?


För mer information om bostäderna kontakta oss.

Intresseanmälan Bredviks by

Intresseanmälan Bredviks by

Vill du veta mer om Kvarteret Bredviks by? Välkommen att anmäla ditt intresse här, så återkommer vi med mer information.

Ange ditt namn.
Telefonnummer måste anges.
E-postadressen är inte giltig.
Jag godkänner att APP Properties får behandla mina personuppgifter. Integritetspolicy

Fyll i alla obligatoriska fält och godkänn att vi behandlar dina personuppgifter.