Bo bekvämt i Bredviks by


Nu bygger vi ett nytt kvarter i Växjös växande stadsdel, Bredvik. Närheten till naturen ger ett harmoniskt lugn och gott om plats för livet. I välplanerade bostäder med mervärden som egen parkering vid huset och en rymlig trädgård flyter vardagslivet på lätt.

Kontakta oss

Hållbart kvarter för framtiden


Bredviks by är en plats för gemenskap. En plats där olika liv korsas och utvecklas. I området finns flera naturliga mötesplatser och mitt i kvarteret anläggs en mysig pergola. Hållbarhet är i fokus och i kvarteret finns en redskapsbod tillgänglig för alla. Andra hållbara och smarta lösningar är bland annat energiklassade vitvaror och härligt grönskande äppelträd på tomten.

Modern stadsdel nära naturen


I Växjös nya stadsdel finns allt som behövs för att få vardagen att rulla på. Nybyggda Pär Lagerkvistskolan ligger bara några hundra meter bort och du tar dig snabbt med både bil, buss och cykel till Växjö centrum och de stora handelsområdena. Naturen omger hela området och ett stenkast bort ligger härliga Norra Bergundasjön som just nu får sig en rejäl ansiktslyftning med ny gångstig, brygga och strand.

Fakta


Arkitekt LBE Arkitekter
Bostäder Radhus och parhus
Upplåtelseform Bostadsrätt
Planerad byggstart Kvartal 2 2019

Vill du veta mer?


Kontakta mig så berättar jag mer!

Anmäl intresse och få förtur

Vill du veta mer om kvarteret Bredviks by? Välkommen att anmäla ditt intresse här, så får du löpande information om projektet. Du får dessutom förtur och möjlighet att boka din bostad före alla andra.

Ange ditt namn.
Telefonnummer måste anges.
E-postadressen är inte giltig.
Jag godkänner att APP Properties får behandla mina personuppgifter. Integritetspolicy

Fyll i alla obligatoriska fält och godkänn att vi behandlar dina personuppgifter.