Våra projekt

Hofs Park Genomförda projekt

APP Properties

Om oss Kontakt Nyheter

APP Properties
Storgatan 82A
352 46 Växjö

Tel 0470-71 11 71

info@app-properties.se

Projekt

Hofs Park

Framtidens boende för seniorer

Hofs Park kännetecknas av hög servicegrad med fokus på möjligheter för gemenskap och sociala sammanhang. Här erbjuds du allt från friskvård och vardagsaktiviteter till plats för samvaro och möjlighet för eftertanke och stillhet. Inga måsten, inga bekymmer – bara frihet att göra precis det du vill.

Uthyrning pågår

Fabriken

Centrumnära bostadsrätter

I Kv Fabriken planerar vi ett helt nytt stadskvarter med över 100 bostäder. Vi skapar ljusa, välplanerade lägenheter i flervåningsbyggnader. Kvarteret har ett unikt läge nära centrum med närhet till både kommunikation och all service du kan behöva. I närområdet finns möjlighet till avkoppling i naturen vid Växjösjön och Bokhultet, idrott och evenemang i Arenastaden samt handelsplats I11.

Bauhaus

Bygghandel

Bauhaus får en nyproducerad handelsfastighet på Norremarks industri- och handelsområde i Växjö. Tomten på ca 30 000 kvm rymmer en 13 000 kvm stor bygghandel med tillhörande parkeringsplatser. Byggnaden färdigställs för inflyttning sommaren 2022. Projektvärde: 220 miljoner SEK.

PDL

Idrottshall

2022 flyttade Växjös största padelhall in på Västra industriområdet i Växjö. De äldre befintliga byggnaderna har rivits, och vi har uppfört en helt ny byggnad på 4 500 kvm med 15 st padelbanor med tillhörande reception, omklädningsrum och break-out ytor. Projektvärde: 38 miljoner SEK.

SEB

Kontorslokal

SEB får en ny kontorslokal i centrala Växjö. Projektet omfattar en ny entré, renovering av trapphus, en ny hiss och en helt ny taklösning där en modern kontorslokal på 570 kvm skapas på översta våningsplanet. Inflyttning beräknas ske i december 2022. Projektvärde: 25 miljoner SEK.

Balco

Kontorslokal och uppställningsyta

Balco får en tillbyggnad i form av en ny kontorsdel om 800 kvm i två plan, på Norremarks industri- och handelsområde i Växjö. Matsalen får en tillbyggnad i glas och vi bygger nya omklädningsrum i den befintliga byggnaden. På taket anlägger vi solceller. Projektet färdigställs i juni 2022. Projektvärde: 25 miljoner SEK.