Projekt


APP Properties utvecklar bostadsfastigheter. Genom kompetens, kreativitet och engagemang utmanar vi branschen och skapar unika projekt med bestående värden. Vi är verksamma i städer med stark tillväxt.

Aktuella projekt

ANTELIIGATAN 7

Växjö


Försäljningen har börjat för vårt nya stadskvarter Anteliigatan 7, strategiskt beläget i Växjö city. Totalt 54 toppmoderna bostadsrätter på 1–4 rok som är omsorgsfullt designade och genomtänkta med stora, härliga balkonger.

Läs mer

Icon

Växjö


ICON Växjö står klart hösten 2018 och blir då Växjös högsta byggnad. Den spektakulära byggnaden kommer att innehålla 250 bostadsrätter, 4 500 kvm kontorsyta samt skybar. Ansvarig arkitekt för ICON Växjö är Magnus Månsson, Semrén & Månsson.

Läs mer

Planerade projekt

Hofs Park

Växjö


På den attraktiva stadsdelen Hov i Växjö utvecklar vi ett unikt kvarter för seniorer. Där nuvarande Hovslund ligger planerar vi för ett helt nytt kvarter med ca 180 ljusa och välplanerade bostäder.

Läs mer

Bredviks by

Växjö


Bredvik växer fram på den västra sidan av Norra Bergundasjön. Den färdiga stadsdelen kommer så småningom innehålla 400 bostäder i småskalig bebyggelse, gångstråk intill sjön, idrottshall och en lekpark.

Läs mer

Karlssons Äng

Kalmar


På Karlssons äng uppför vi ca 35 ljusa och omsorgsfullt designade bostäder. Här skapas en länk mellan natur och modern stadsmiljö. Genom byggande i trä och närhet till stora grönområden skapas ett kvarter som främjar hållbarhet.

Läs mer

Kvarteret Najaden

Västerås


I en helt ny stadsdel i ett av Västerås absolut bästa lägen planerar vi för ca 100 nya bostäder. Öster Mälarstrand växer just nu fram som ett attraktivt bostadsområde som kännetecknas av närhet till centrum, natur, parker och en småbåtshamn där människor kan mötas.

Läs mer