Projekt


APP Properties utvecklar fastigheter. Genom kompetens, kreativitet och engagemang utmanar vi branschen och skapar unika projekt med bestående värden. Vi är verksamma i städer med stark tillväxt.

Aktuella projekt

ANTELIIGATAN 7

Växjö


Anteliigatan 7 är vårt nya stadskvarter, strategiskt beläget i Växjö city. Här uppför vi 54 toppmoderna bostadsrätter på 1–4 rok som är omsorgsfullt designade och genomtänkta med stora härliga balkonger. Inflyttningsklart juni 2020.

Läs mer

Bredviks by

Växjö


I Växjös växande stadsdel, Bredvik bygger vi 14 bostadsrätter i enplan 93 kvm och två plan 108 kvm. Vi har lagt mycket omsorg och kreativitet på att skapa funktionella bostäder med genomtänkta planlösningar. Planerad byggstart under 2019.

Läs mer

Icon

Växjö


ICON Växjö stod klart hösten 2018 och är Växjös högsta byggnad. Den spektakulära byggnaden innehåller 260 bostadsrätter, 4 500 kvm kontorsyta, skybar, Växjös största co-working och mycket mer.

Läs mer

KAPTENEN

Karlssons Äng, Kalmar


På Karlssons äng uppför vi ca 31 ljusa och omsorgsfullt designade bostadsrätter. Här skapas en länk mellan natur och modern stadsmiljö. Genom byggande i trä och närhet till stora grönområden skapas ett kvarter som främjar hållbarhet.

Läs mer

Planerade projekt

Hofs Park

Växjö


På den attraktiva stadsdelen Hov i Växjö utvecklar vi ett unikt kvarter för seniorer. Där tidigare Hovslund låg utvecklar vi ett helt nytt kvarter med ca 200 ljusa och välplanerade bostäder.

Läs mer

MÄLARTORNET

Västerås


I en helt ny stadsdel i ett av Västerås absolut bästa lägen planerar vi för ca 100 nya bostäder. Öster Mälarstrand växer just nu fram som ett attraktivt bostadsområde som kännetecknas av närhet till centrum, natur, parker och en småbåtshamn där människor kan mötas.

Läs mer

Fagerslätts Glänta

Huskvarna


Fagerslätt är ett nytt och spännande område som växer fram i anslutning till Huskvarna, cirka 12 kilometer nordväst om Jönköping centrum. Här planerar vi för cirka 50 prisvärda, hållbara och attraktiva bostäder.

Läs mer