Projekt


APP Properties utvecklar bostadsfastigheter. Genom kompetens, kreativitet och engagemang utmanar vi branschen och skapar unika projekt med bestående värden. Vi är verksamma i städer med stark tillväxt.

Aktuella projekt

ANTELIIGATAN 7, Växjö – Försäljning pågår


Försäljningen har börjat för vårt nya stadskvarter Anteliigatan 7, strategiskt beläget i Växjö city. Totalt 54 toppmoderna bostadsrätter på 1,5–4 rok som är omsorgsfullt designade och genomtänkta med stora, härliga balkonger.

Läs mer

Icon, Växjö – Försäljning pågår


ICON Växjö står klart hösten 2018 och blir då Växjös högsta byggnad. Den spektakulära byggnaden kommer att innehålla 250 bostadsrätter, 4 500 kvm kontorsyta samt skybar. Ansvarig arkitekt för ICON Växjö är Magnus Månsson, Semrén & Månsson.

Läs mer

Planerade projekt

Hovs Park, Växjö


På den attraktiva stadsdelen Hov i Växjö utvecklar vi ett unikt kvarter för målgruppen 55+. Där nuvarande Hovslund ligger planerar vi för ett helt nytt kvarter med ca 180 ljusa och välplanerade bostäder.

Läs mer

Karlssons Äng, Kalmar


På Karlssons äng uppför vi ca 35 ljusa och omsorgsfullt designade bostäder. Här skapas en länk mellan natur och modern stadsmiljö. Genom byggande i trä och närhet till stora grönområden skapas ett kvarter som främjar hållbarhet.

Läs mer

Kvarteret Najaden, Västerås


I en helt ny stadsdel i ett av Västerås absolut bästa lägen planerar vi för ca 100 nya bostäder. Öster Mälarstrand växer just nu fram som ett attraktivt bostadsområde som kännetecknas av närhet till centrum, natur, parker och en småbåtshamn där människor kan mötas.

Läs mer