Mälartornet


I en helt ny stadsdel i ett av Västerås absolut bästa lägen planerar vi för ca 100 nya bostäder. Öster Mälarstrand växer just nu fram som ett nytt och attraktivt bostadsområde som kännetecknas av närhet till centrum, natur, parker och en småbåtshamn där människor kan mötas. Tillsammans med Semrén+Månsson arkitekter skapar vi framtidens boende i Västerås.

Anmäl intresse

Lägenheter med utsikt över Mälaren


Öster Mälarstrand ligger strax öster om det anrika, numera avvecklade, ångkraftverket. Området var en gång i tiden fullt av industrier och stängt för allmänheten. Industrierna är sedan länge borta och nu utvecklas istället Öster Mälarstrand till en attraktiv stadsdel i bästa läget.

I kvarteret planerar vi för ca 100 bostäder fördelat på två flerbostadshus. Genom ett 16 våningar högt hus skapas ett nytt landmärke som stärker stadsdelens karaktär och erbjuder en enastående utsikt över Mälaren.

Trygga och attraktiva utomhusmiljöer skapar förutsättningar för en social integration och naturlig kontakt mellan människor. Vi vill att gården ska vara frodig och grön och fungera som ett gemensamt vardagsrum. Mötesplatser skapas genom gemensamma ytor och faciliteter.

Fakta


Arkitekt Semrén+Månson
Bostäder Ca 100 st
Upplåtelseform Bostadsrätt
Planerad säljstart 2019

Intresseanmälan Kvarteret Najaden

Vill du veta mer om Kvarteret Najaden? Välkommen att anmäla ditt intresse här, så återkommer vi med mer information

Ange ditt namn.
Telefonnummer måste anges.
E-postadressen är inte giltig.
Jag godkänner att APP Properties får behandla mina personuppgifter. Integritetspolicy

Fyll i alla obligatoriska fält och godkänn att vi behandlar dina personuppgifter.