Hofs Park


På den attraktiva stadsdelen Hov i Växjö utvecklar vi ett unikt kvarter för seniorer.

Där nuvarande Hovslund ligger planerar vi för ett helt nytt kvarter med ca 200 ljusa och välplanerade bostäder. Målet med Hofs Park är att skapa en resortkänsla på hemmaplan som bidrar till gemenskap för de boende och främjar ett socialt och aktiv liv i kvarteret. Genom att låta parken och den gröna miljön prägla boendet skapar vi en grön oas gjord för naturliga möten.

Anmäl intresse

Framtidens boende för seniorer


Den stora parken kommer att utgöra hjärtat i kvarteret – här möts och umgås man i alla åldrar. Gröna stråk, promenadslingor och utemiljöer interagerar med de skulpterade husen och omgivningen. I anslutning till parken och torget finns kvarterets gemensamma faciliteter i form av reception, lobby och café. Vi uppför även ett hälsocenter med gym, bastu och inomhuspool för avkopplande stunder. Tillsammans med boule, pensionärernas hus, och kommersiella inslag bildas en helhet. Att bo och leva i Hofs Park är att kunna kliva ut i den friska luften, ta en promenad i den lummiga parken, spela en omgång boule eller avnjuta en välsmakande kopp kaffe i det intilliggande cafét.

På Hofs Park blir arkitekturen karaktärsfull och formstark med stor variation i skala inom ramen för en väl sammansatt helhet. Vi planerar för blandad bebyggelse både vad gäller gestaltning och volym. Hofs Park har även ett högt miljö- och hållbarhetstänk utifrån ett socialt, ekologiskt och ekonomiskt perspektiv.

Fakta


Arkitekt FOJAB Arkitekter
Bostäder Ca 200 st
Upplåtelseform Bostadsrätt, hyresrätt och trygghetsboende
Faciliteter Servicecenter, café, pensionärernas hus, förskola, hälsocenter, mm.
Planerad byggstart Våren 2020

Intresseanmälan Hofs Park

Vill du veta mer om Hofs Park? Välkommen att anmäla ditt intresse här, så återkommer vi med mer information

Ange ditt namn.
Telefonnummer måste anges.
E-postadressen är inte giltig.

Vad är du intresserad av?

Vilken storlek är du intresserad av?

Jag godkänner att APP Properties får behandla mina personuppgifter. Integritetspolicy

Fyll i alla obligatoriska fält och godkänn att vi behandlar dina personuppgifter.