Fagerslätts Glänta


På höjden ovanför Huskvarna ligger det växande bostadsområdet Fagerslätt. Här planerar vi att uppföra Fagerslätts Glänta, ett kvarter bestående av fyra punkthus i varierande höjder. Husen byggs med ett starkt hållbarhetstänk där kulörer och material hämtar inspiration från skogens färgskala. Totalt kommer kvarteret bestå av cirka 50 bostäder om 2–4 rum och kök.

Anmäl intresse

Naturnära bostäder med hållbarhetstänk och gemenskap


Fagerslätt är ett populärt område under utveckling med närhet till skog och natur. Här samsas villor, radhus och flerbostadshus i en varierad och småskalig bebyggelse. Färdigutvecklat beräknas området innehålla cirka 400 bostäder.

Vårt kvarter, Fagerslätts Glänta, kännetecknas av ett stort hållbarhetstänk där träbyggnation är det genomgående elementet. Projektet är utvecklat tillsammans med arkitektbyrån Arkkas från Varberg. Stort fokus har lagts vid att skapa en inbjudande gårdsmiljö som lockar till gemenskap. Växthus och odlingslådor placeras på innergården där den trädgårdsintresserade kan odla middagens grönsaker. För de yngre invånarna byggs en lekplats, väl skyddad mellan husen. Det kommer även finnas möjlighet till utomhusträning i kvarteret.

Fakta


Arkitekt Arkkas arkitekter
Bostäder Ca 50 st
Upplåtelseform Bostadsrätt
Planerad säljstart Hösten 2019

Anmäl intesse

Vill du veta mer om Fagerslätts Glänta? Välkommen att anmäla ditt intresse här, så återkommer vi med mer information.

Ange ditt namn.
Telefonnummer måste anges.
E-postadressen är inte giltig.
Jag godkänner att APP Properties får behandla mina personuppgifter. Integritetspolicy

Fyll i alla obligatoriska fält och godkänn att vi behandlar dina personuppgifter.