Kvarteret Droppen


I Växjös nya bostadsområde Bredvik uppför vi 14 par- och radhus om 90 respektive 120 kvadratmeter. Parhusen uppförs i ett våningsplan och radhusen uppförs i två våningar. Samtliga hus byggs i trä med egna parkeringsplatser på uppfarten, trädgård och stora härliga trädäck på baksidan.

Anmäl intresse

Egenutvecklade par- och radhus i Växjös nya bostadsområde – smart, hållbart och prisvärt!


Bredvik växer fram på den västra sidan av Norra Bergundasjön och färdigutvecklad kommer stadsdelen bland annat innehålla 400 bostäder i småskalig bebyggelse, gångstråk intill sjön, idrottshall och en lekpark. Genom Bergundasjön planerar Växjö kommun samtidigt för byggnation av en ny gång och cykelbana vilket gör närheten till bland annat Grand Samarkand, i11 och Växjö city ännu närmare.

Kvarteret Droppen tillhör den andra etappen som utvecklas i området. Här bygger vi 14 bostadsrätter som kännetecknas av ett stort hållbarhetstänk och noga genomtänkta planlösningar. Som en del i vårt hållbarhetsarbete utrustar vi husen med solceller på taken och energiklassade vitvaror, som både drar mindre el och har en lägre vattenförbrukning. Samtliga hus uppförs dessutom i trä med virke ifrån de småländska skogarna.

Vid skapandet av våra nya par- och radhus har vi arbetat tätt tillsammans med våra arkitekter för att skapa så yteffektiva, hållbara och prisvärda hem som möjligt - för morgondagens bostadsköpare.

Fakta


Arkitekt LBE Arkitekter
Bostäder 14 st
Upplåtelseform Bostadsrätt
Planerad byggstart Hösten 2018

Intresseanmälan Kvarteret Droppen

Vill du veta mer om Kvarteret Droppen? Välkommen att anmäla ditt intresse här, så återkommer vi med mer information

Ange ditt namn.
Telefonnummer måste anges.
E-post är inte giltig.
Jag godkänner att APP Properties får behandla mina personuppgifter. Integritetspolicy

Fyll i alla obligatoriska fält och godkänn att vi behandlar dina personuppgifter.