Kontakta oss


Har du frågor eller vill du veta mer om oss? Välkommen att höra av dig!

Vårt team


Profilbild Henrik Swahn

Henrik Swahn
VD / Partner


Henrik är sedan 2016 VD på APP Properties AB. Han har arbetat i fastighetsbranschen i 17 år. Innan Henrik började på APP arbetade han på Kärnhem AB som affärsutvecklingschef, med ansvar för utveckling av bostäder och kommersiella fastigheter. Dessförinnan arbetade han som förvaltare på Vidingehem AB. Henrik har studerat ekonomi vid Örebro och Växjö universitet.

0723 - 20 89 02

henrik.swahn@app-properties.se

Profilbild David Sjöbäck

David Sjöbäck
Affärsutvecklare


David arbetar som affärsutvecklare på APP Properties sedan 2017. Han är utbildad civilingenjör inom bygg- och fastighetsekonomi från Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm. Innan David började på APP arbetade han som affärsutvecklare på Skanska Sverige och dessförinnan som konsult vid köp- och säljrådgivning på Tenzing och JLL (Jones Lang LaSalle) i Stockholm.

0736 - 79 65 95

david.sjoback@app-properties.se

Profilbild Christofer Lööf

Christofer Lööf
Ekonomichef


Christofer är sedan 2018 ekonomichef på APP Properties. Christofer har en bakgrund med över 20 år i ledande befattningar i bank, hälsovård och fastighetsbranschen. En röd tråd i hans yrkesliv har varit affärer, verksamhetsansvar samt ekonomi och han har också drivit eget företag.

0725 - 61 48 10

christofer.loof@app-properties.se

Profilbild Anders Öman

Anders Öman
Ordförande / Partner


Anders är Partner på APP sedan 2014. Han är serieentreprenör och har startat och utvecklat ett antal framgångsrika företag inom fastighetssektorn. 1994 grundade han Ömangruppen och år 2003 grundade han Kärnhem. Anders har sedan starten 1997 varit den drivande eldsjälen bakom Växjö Lakers Hockey’s framgångssaga, först som ordförande, sedan som vd, och idag som största ägare.

0739 - 60 89 00

anders.oman@appequity.se

Profilbild Anders Svensson

Anders Svensson
Koncern VD / Partner


Anders är Partner på APP sedan 2014. Anders har en civilekonomexamen och har arbetat sex år i finansbranschen. Anders har arbetat tre år på MVI i Stockholm med affärsutveckling och finansiering. Innan han började på MVI arbetade han med M&A och Debt Advisory på ScandCap i Stockholm.

0733 - 50 37 02

anders.svensson@appequity.se

Profilbild Ola Hammarström

Ola Hammarström
Vice koncern VD


Ola är sedan 2017 Vice VD för APP-koncernen. Ola har under 20 års tid haft ledande befattningar inom internationella storbolag så som Volvo och ITT/Xylem. Ola har bland annat arbetat som HR Direktör med övergripande personal och organisationsutveckling. Inom ITT/Xylem har Ola haft olika roller så som HR Direktör samt VD & Platschef för ITT/Xylem största anläggning för tillverkning av pumpar i Emmaboda. Ola har en fil.kand. inom HR management samt ett antal internationella affärs och ledarutbildningar

0768 - 86 80 70

ola.hammarstrom@appequity.se

Profilbild Mattias Strömberg

Mattias Strömberg
Projektchef


Mattias arbetar som projektchef på APP Properties sedan 2017 och har 15 års erfarenhet av fastighetsbranschen. Han har arbetat i ett flertal olika roller inom konsult-, entreprenörs- och fastighetsföretag och har i dessa arbetat med såväl bostäder som kommersiella fastigheter. Närmast arbetade han som fastighets- och butiksutvecklingschef inom Coop.

0735 - 43 00 75

mattias.stromberg@app-properties.se

Profilbild Paula Eskilsson

Paula Eskilsson
Projektledare


Paula arbetar sedan 2017 som projektledare på APP Properties. Hon har arbetat inom energi- och fastighetsbranschen under många år. Paula kommer närmast från en tjänst som Marknadschef hos Vidingehem med inriktning mot hyresrätter för lokal- och bostadshyresgäster. Erfarenhet och utbildning finns inom bland annat ekonomi, marknadsföring och fastighetsjuridik.

0705 - 69 80 30

paula.eskilsson@app-properties.se

Profilbild Emelie Stigsson

Emelie Stigsson
Projektledare


Emelie arbetar sedan 2017 som projektledare på APP Properties. Hon har dessförinnan arbetat som konsult inom samhällsbyggnad och fastighetsutveckling på NAI Svefa. Emelie är utbildad civilingenjör inom lantmäteri från Lunds Tekniska Högskola och har gjort utbytesstudier vid Queen’s University i Kanada.

0723 - 10 35 59

emelie.stigsson@app-properties.se

Profilbild Gabriel Eriksson

Gabriel Eriksson
Marknadschef


Gabriel arbetar som marknadschef på APP Properties och har varit verksam inom APP-koncernen sedan 2015. På APP har Gabriel tidigare haft roller inom ekonomi och projektutveckling. Han har dessförinnan ett förflutet som ekonom med inriktning mot controlling. Gabriel har en examen i International Management från Internationella Handelshögskola i Jönköping samt utbytesstudier vid Copenhagen Business School.

0738 - 48 00 19

gabriel.eriksson@app-properties.se

Profilbild Linnea Öman

Linnea Öman
Marknad & Försäljning


Linnea arbetar sedan 2017 med försäljning & marknad på APP Properties. Hon har en bakgrund med passion för arkitektur samt service och har arbetat inom hotell-industrin världen över. Våren 2017 tog hon en BBA examen från Hotel Institute Montreux i Schweiz.

0702 - 70 74 56

linnea.oman@app-properties.se

Profilbild Amanda Öman

Amanda Öman
PR & Försäljning (Föräldraledig)


Amanda arbetar med PR & försäljning på APP Properties sedan 2016. Innan Amanda började på APP drev hon eget företag i tre år där hon ansvarade för försäljning och marknadsföring.

Profilbild Jan-Olof Swanteson

Jan-Olof Swanteson
Asset manager


Jan-Olof arbetar som Asset Manager på APP Fastigheter sedan 2017. Har arbetat som vd på familjeföretaget i outdoorbranschen från 80-talet till 2011 då företaget såldes. Jan-Olof har de senaste sex åren arbetat som marknadschef för Växjö Lakers Hockey, där framgångshistoria skrivits både på det sportsliga och ekonomiska planet.

0705 - 36 53 22

jan-olof.swanteson@appequity.se

Profilbild Mathilda Öman

Mathilda Öman
Ekonomiassistent


Mathilda arbetar som ekonomiassistent på APP sedan 2017. Innan Mathilda började på APP har hon varit mammaledig under ett år och dessförinnan arbetade hon i Danmark för ett danskt bokföretag där hon ansvarade för den svenska hemsidans inköp och marknad.

0731 - 52 98 61

mathilda.oman@appequity.se