Prisvärt
och effektivt


Boo Svensson är prisvärt. Vi har tänkt i helt nya banor. Produkten är smart, effektiv och passar för många. Vårt arbetssätt innebär att vi kan bygga funktionella, välplanerade och kvalitativa bostäder kostnadseffektivt.

Smart byggande


Vårt koncept handlar om sänkta produktionskostnader, men också om höga volymer, industriellt byggande och kloka vägval i alla beslut. För bostäderna har vi minimerat tillval och standardiserat material, golv, tapeter, färger och design – till att ge högsta klass direkt.

Digital försäljning


När vi analyserade köpprocessen insåg vi hur mycket den verkligen går att förändra. Därför avser vi att skapa en helt digital försäljningsprocess där det blir billigare och enklare för kunden att köpa sin bostad. Dessutom släpps all information samtidigt och finns sedan samlat på ett ställe.

Krångelfritt boende


Det är inte bara processerna fram till inflyttningsdagen vi vill förändra. För oss är trygghet och trivsel i boendet minst lika viktigt. Med utgångspunkt från ett enklare liv har vi utvecklat konceptet ”krångelfritt boende” med massor av smarta tillval, till exempel säkerhetspaket, möbelpaket och mörkläggningspaket. Vi kommer också att erbjuda förmånliga bolån.

Vill du veta mer om Boo Svensson?

David Sjöbäck
Affärsutvecklare


0736 - 79 65 95

david.sjoback@app-properties.se