Ett nytt stadskvarter växer fram

Med citys puls på ena sidan och naturens lugn på den andra är det svårt att inte bli förälskad i Anteliigatan 7, med sitt enastående läge. Det finns dessutom inte många kvarter i Växjö där du kan börja dagen med ett morgondopp i soluppgången – och sedan avsluta den med ett svalkande bad under stjärnorna.

Rivningen utförd

Markarbete utfört

Inredningsval utfört

Byggnationen utförd

Inflyttningen juni 2020

Intresseanmälan

Fyll i dina uppgifter så tar vi kontakt med dig!

Ange ditt namn.
Telefonnummer måste anges.
E-postadressen är inte giltig.
Jag godkänner att APP Properties får behandla mina personuppgifter. Integritetspolicy

Fyll i alla obligatoriska fält och godkänn att vi behandlar dina personuppgifter.

Toppmodernt stadskvarter
mitt i Växjö City


Mellan stad och natur uppförde vi bostadskvarteret Anteliigatan 7. Med sitt strategiska läge i Växjö city – i gränslandet mellan Söder och Väster – är Anteliigatan 7 en plats för dig som gillar att vara där det händer – men som samtidigt värnar om det privata. Lägenheterna är noga utformade för att möta den moderna människans behov av såväl teknik och hållbarhet som funktion. Detta gör Anteliigatan 7 till ett unikt boende. Kvarteret rymmer totalt 54 toppmoderna lägenheter mellan 35–93 kvm. Bostäderna på 1–4 RoK är omsorgsfullt designade och genomtänkta med generösa, härliga balkonger och stora fönsterpartier som skapar ett genomgående ljusinsläpp. Stora balkonger och en härlig innergård med pool gör detta bostadskvarter unikt i Växjö City.

-I flera av våra treor och fyror fanns möjlighet att välja bort väggar för att ytterligare öppna upp och skapa rymd. Man kunde till exempel välja bort väggen mellan köket och vardagsrummet om man föredrog en öppen barlösning. Allt för att du skulle kunna välja den bostad som passade dig bäst.

Smarta planlösningar


I flera av våra treor och fyror finns möjlighet att välja bort väggar för att ytterligare öppna upp och skapa rymd. Du kan till exempel välja bort väggen mellan köket och vardagsrummet om du föredrar en öppen barlösning. Det finns flera alternativa planlösningar för att du ska kunna välja den bostad som passar dig bäst.När ute blir inne


Alla lägenheter har tillgång till balkong. Förutom fyra gemensamma balkonger, har de större lägenheterna egna rymliga balkonger eller uteplatser. De största balkongerna har en yta på 25 kvadratmeter.

Medvetna val


På Anteliigatan 7 bor du bekvämt och modernt i ljusa lägenheter med det senaste inom teknik, inredning och material.

Den perfekta avkopplingen


Njut av att bo i Växjös mysigaste kvarter och koppla bort alla måsten en stund. Den klarblå poolen är bara en av fördelarna för de boende på Anteliigatan 7.