Avkoppling och vardagslyx

Spektakulär utsikt

BOKA NU OCH TA DEL AV VÅRT TRYGGHETSERBJUDANDE


Säkra en plats i vårt nya moderna bostadskvarter Anteliigatan 7. Bokar du en lägenhet nu får du dessutom en extra trygg start med halverad månadsavgift i två år och installation av inbrotts- och brandslarm från Verisure. Erbjudandet gäller tills 26 av bostäderna är bokade, så vänta inte för länge!

Se lediga lägenheter

Toppmodernt stadskvarter
mitt i Växjö City


Mellan stad och natur uppförs vårt nya bostadskvarter Anteliigatan 7. Med sitt strategiska läge i Växjö city – i gränslandet mellan Söder och Väster – blir Anteliigatan 7 en plats för dig som gillar att vara där det händer – men som samtidigt värnar om det privata. Lägenheterna är noga utformade för att möta den moderna människans behov av såväl teknik och hållbarhet som funktion. Detta gör Anteliigatan 7 till ett unikt boende.

Kvarteret rymmer totalt 54 toppmoderna lägenheter mellan 35–93 kvm. Bostäderna på 1,5–4 rok är omsorgsfullt designade och genomtänkta med generösa, härliga balkonger och stora fönsterpartier som skapar ett genomgående ljusinsläpp. Stora balkonger och en härlig innergård med pool gör detta kvarter till ett självklart val för ditt nya hem.

FÖRSÄLJNING PÅGÅR

Anmäl intresse

Smarta planlösningar


I flera av våra treor och fyror finns möjlighet att välja bort väggar för att ytterligare öppna upp och skapa rymd. Du kan till exempel välja bort väggen mellan köket och vardagsrummet om du föredrar en öppen barlösning. Det finns flera alternativa planlösningar för att du ska kunna välja den bostad som passar dig bäst.


När ute blir inne


Alla lägenheter har tillgång till balkong. Förutom fyra gemensamma balkonger, har de större lägenheterna egna rymliga balkonger eller uteplatser. De största balkongerna har en yta på 25 kvadratmeter.

Medvetna val


På Anteliigatan 7 bor du bekvämt och modernt i ljusa lägenheter med det senaste inom teknik, inredning och material.

Den perfekta avkopplingen


Njut av att bo i Växjös mysigaste kvarter och koppla bort alla måsten en stund. Den klarblå poolen är bara en av fördelarna för de boende på Anteliigatan 7.

Intresseanmälan Anteliigatan 7

Vill du veta mer om lägenheterna på Anteliigatan 7? Välkommen att anmäla ditt intresse här, så kontaktar vår mäklare dig för mer information.

Telefonnummer måste anges.
E-post är inte giltig.